Onze diensten

Ons team is zeer bekwaam en betrokken wanneer het komt op het modelleren en produceren van uw staalframebouw project of product. Het staalframe en de nodige zetwerken uitwerken volgens uw wensen behoort tot de standaard. Hoewel wij 100% staalframers zijn geloven wij ook in uitdagingen en samenwerkingen daarbuiten. De toekomst is een synergie van de beste bouwmethodes en producten. Zo kunnen wij ook het tekenwerk voor u uitwerken betreft bijvoorbeeld houtskeletbouw en warmgewalst staal constructies. Er zal vooraf goed overleg zijn over de mogelijkheden en de gewenste aanlever specificaties. Wij streven voor kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.

Staalframe modelleren

Staalframe en zetwerk modelleren t.b.v. productie. Het bouwkundig, technisch en klant specifiek uitwerken van uw project of product...

Meer informatie

Assembleren van frames

Het assembleren van LeeFrame profielen tot casco frames of elementen voor uw project. Meer dan alleen assembleren ...

Meer informatie

WGW en HSB modelleren

Met onze software kunnen wij ook warmgewalst staal en zelfs houtskeletbouw elementen uitwerken voor uw werkplaats...

Meer informatie

Waarom voor LeeFrame kiezen

Het assembleren van LeeFrame profielen gaat zeer snel en feilloos door de combinatie van de C stijlen in de U liggers. De automatisch aangebrachte schroefcup verbindingen zorgen voor het zeer strakke en nauwkeurige eindresultaat. De speciale embossing en platte schroefkoppen zorgen voor een zeer vlakke basis voor de beplating op het staalframe. Via onze Free-hole mogelijkheid kunnen uitsparingen in alle gewenste maatvoeringen aangebracht worden.

Klant specifiek geproduceerd
Staalsterkte en conservering volgens uw wens ■ Profielen met klant specifieke uitsparingen of ponsbewerkingen (indien gewenst uit het midden, in de rug- en zijkanten) ■ Profielprint van de genummerde labels desgewenst i.c.m. uw bedrijfsnaam ■ Assemblagetekeningen desgewenst voorzien van uw bedrijfslogo en gegevens.

Voordelen van LeeFrame staalframe zijn
Snel en schoon productieproces ■ Volle transportbewegingen vanwege het lichte gewicht ■ Korte bouwtijd ■ Zeer weinig afval ■ Duurzame staalsoorten (zoals Zinkmagnelis met zeer hoge corrosiebestendige eigenschappen) ■ Herbruikbaar ■ 100% recyclebaar ■ Ongedierte maakt geen kans■ Geen rotting of schimmelaantasting ■ Geen vervormingen als gevolg van temperatuurswisselingen ■Geen tordering in de profielen ■ Licht en toch sterk ■ Lichtere fundaties zijn mogelijk ■ In te zetten in aardbevingsgebieden ■ Goed te combineren met andere bouwproducten en bouwsystemen.

Extra voordelen van LeeFrame profielen zijn
De hoge snelheid van het assembleren ■ Mogelijkheden tot directe bevestiging van zware gevelbekleding aan de LeeFrame elementen ■ Grote maatvastheid ■ Lengtes tot 12 meter lang ■ Vrije positionering van talloze bewerkingen over het gehele profiel (Free-hole) ■ Diverse dubbele profiel combinaties ■ Ook kan LeeFrame een koudebrug/thermische brug vermindering aanbieden in de vorm van Thermoslitting of ThermoFrame®. Dit zorgt voor een beter behoud van de isolatiewaardes.

Vraag het ons wanneer u een specifieke staalframebouw oplossing zoekt.

Onze producten

ThermoFrame

Meer informatie

Single cup screw hole

Meer informatie

4 cup screw hole

Meer informatie

Lateral Bracing

Meer informatie

Doorsteek profielen

Meer informatie

Service hole hoekoplossing

Meer informatie

Koker samenstelling

Meer informatie

Boxed profielen

Meer informatie

Hijsvoorzieningen

Meer informatie

Back to back

Meer informatie

Thermoslitting

Meer informatie

Vakwerkspant

Meer informatie

Verzwaarde C75 profielen metalstud

Meer informatie

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Contact